donderdag 4 maart 2010

Dag 7: vrijdag 19 februari

Vandaag al weer de laatste (volle) dag in Orlando.
We hebben Tycho beloofd dat hij vandaag mocht zwemmen. Het zou de beste dag van de vakantie (moeten) worden. Helaas pakten dit niet helemaal juist uit, maar beloofd is beloofd.
We beginnen de dag met een ontbijt bij het hotel. (zoveel ontbijten bij het hotel was eigenlijk niet de opzet, maar het bevalt ons prima).
Vervolgens rijden we naar de super walmarkt. Hier vind ik mijn o zo lekkere m&m's peanutbutter/jelly, doet maar 3 zakken en nog wat chiradelli chocolade, chello's etc. Het wordt weer een kilootje of zo extra voor de koffer.
We vervolgen onze weg naar de Primium Outlet voor de Crocs. Zelf Michel kregen we dit jaar zo gek een paar te kopen voor in en om het huis. Zelf neem ik nog een paar teenslippers mee, voor $15.00 kan je niet sukkelen. Bij de kassa bleken ze zelfs maar $10.00. De mannen hebben een aktie 2de paar half geld dus ook daar werd voor 2 paar $30.00 afgerekend.
Voor Tycho nog een paar "nette" nike gympen en daar houden we het bij. Voor de lunch gaan we naar Denny's (op Tycho z'n verzoek, hier hebben ze van die lekkere grilled cheese, helaas dat was hadden) Maar de, niet al te vriendelijke, serveerster gaf aan dat ze hem toch wel konden maken.
Terwijl we wachten worden we bezig gehouden door een ballonenartiest. Op verzoek maakt hij hele leuke ballon figuren. Omdat Tycho z'n Orlando Magic trui aan heeft vraagt hij of Tycho misschien een basketballring met bal wil.
(foto volgt)
En dan is het moment aangebroken, zwemmen.
De mannen trekken de zwemshorts aan en ik hou veilig mijn vest aan, zwemmen doen we allen met een graad of 30 en niet met 15 graden.
Met boek onder de arm kies ik een zonnige plek aan de rand van het zwembad en de mannen duiken erin. Tycho geeft geen krimp en laat zich van de glijbanen gaan en bezoekt het piraten schip.
(foto volgt)
We drinken nog wat op het terras nadat de mannen een warme douche hebben genomen.
Voor de avond eten we bij Olive Garden. (chicken scampi, o zo lekker). Als afsluiting rijden we naar Down Town Disney. De vakantie zit er op! We pakken de koffers in als Tycho in dromenland is. De weegschaal geeft aan dat we het zouden moeten redden met 3 koffers. Dat scheelt dus weer het bijbetalen van $50.00 voor een evt. 4de koffer.

Geen opmerkingen: