donderdag 4 maart 2010

YEs!



Wir freuen uns, Ihnen mitteilen zu dürfen, dass der Voucher angerechnet wurde und Ihrem Kreditkartenkonto ein Betrag über USD 1290,55 gutgeschrieben wird.

Bovenstaande tekst is een gedeelde van de mail welke wij vanmorgen in de mailbox ontvingen vanuit duitsland (niet van usareisen zelf die konden ons niet verder helpen, de afhandeling lag bij de touroperator). En ik kan jullie zeggen dat de bovenstaande 3 regels heel goed voelde. Ondanks dat ik er wel vanuit was gegaan dat het goed zou komen, is er altijd zo'n klein stemmetje in je hoofd die wat anders zegt.

Voor augustus hebben we reeds het reserveringsnummer van Alamo ontvangen. Dit hebben we opgevraagd bij usareisen. We hebben nu een 2de voucher waar het nummer opstaat, dit in tegenstelling tot de eerste voucher welke we hadden onvangen van usareisen.

2 opmerkingen:

Teleton zei

Dat zijn de goede berichten, proficiat! Wij kregen deze week ook de voucher van eautohuur.nl en hebben, naar aanleiding van jullie ervaring, gelijk gecontroleerd of alle gegevens er goed opstaan, inclusief het reserveringsnummer. Betere bange Piet dan dooie Piet, zeggen ze in Zeeland!

pumi1000 zei

Gelukkig dat het goed is gekomen, want het is toch een heel bedrag.

Heb zelf ook gelijk gekeken of ik een reserveringsnummer op het voucher heb staan, wat gelukkig wel zo is (rechtstreeks van Alamo)