vrijdag 26 februari 2010

Dag 6: Donderdag 18 februari

Vandaag gaan we naar Epcot. We ontbijten lekker op ons gemak bij het hotel en rijden dan naar Epcot. Als eerst gaan we naar de grote bol.

Deze atraktie is iets veranderd na ons laatste bezoek. Er werd in het begin een foto gemaakt, en we vragen ons af waarom. Aan het einde bleek de foto gebruikt te worden in een interactief filmpje.
De mannen gaan vervolgens naar Mission Space. Ik haal fastpassen bij Testtrek en ga lekker van het zonnetje genieten. Wanneer de mannen klaar zijn lopen we naar de Living Land. De wachttijd hier valt mee, en we bekijken alles weer eens op ons gemak.


Wanneer we klaar zijn lopen de mannen naar Testtrek en ik haal chocalade chiped koeken en 2 fast passen voor Soarin. Wederom plant ik mij in het zonnetje, babbel wat met een amerikaan over het weer en zit mijn tijd uit.
Na de koeken vervolgen we onze weg naar de landen. Eerst halen we een pas voor een mission van Kim Possible. We worden om 13.00 uur verwacht in Norwegen. We lopen met de klok mee door de landen.

We komen onderweg (op meerdere plekken op wdw hebben we ze gezien) nog een water kunstwerk tegen van een castmember

Bij Frankrijk houden we stop voor 2 acrobaten.

Bij AMerika voor de "soldaten"


en bij China gaan we op zoek naar het Terracotta leger.

Bij Noorwegen hebben we een missie: Kim Possible. We halen onze communicater en gaan op pad. Dit is erg leuk om te doen. Het is in het engels dus er moet wel worden vertaald! Maar de kids moeten op zoek naar bepaalde zaken en oplossen.
Je bent een klein uurtje onder de pannen.

Hierboven het bewijs dat we contact hadden met de geesten die ons gingen helpen. Heel leuk gedaan, je moest je communicater op de schoorsteen richten en dan kwam de rook eruit!

Na deze missie hebben we honger gekregen en gaan eten bij de ESPN op de board walk.
Hierna rijden we door naar de Midetgolf Winter/summer land bij Blizzard beach.
Een leuk opgezet te 18 hole baan in het thema van sneeuw/kerst. (je kunt ook voor het thema zon kiezen)

foto's volgen nog


Omdat we laat uitgebreid geluncht hadden hebben we voor het avondeten een grote muffin gehaald in Epcot en wachten op het vuurwerk.

Geen opmerkingen: