maandag 22 februari 2010

Dag 3: Happy Birthday Tycho

De dag waar alles mee begon. Tycho 10 jaar!
We hadden de avond van te voren de kamer versiert dus het zag er feestelijk uit.

De wekker ging al betijds want we hebben een reservering om 8.05 uur bij het Cristal Palace in het Magic Kingdom.

(Met de renovatie is gelijk de prijs ook flink omhoog gegaan van $18.95 naar $24.95)
Met T shirt en Happy Birthday Butten is Tycho er helemaal klaar voor. Het Christal Palace was vandaag voor het eerst weer open, na de renovatie)
Het buffet was lekker er was veel van zoets en hartig. Je kunt er ook je eigen ommelet laten maken.
Tijdens het eten komen Pooh, Tigger, Eeyoor en Piglet langs.


Onze tafel was versiert met een serpetine en mickey confetti. Aan het einde van ons bezoek krijgt Tycho z’n eigen verjaardags taartje met kaarsje en een kaart van Pooh en z’n vrienden.


De dag wordt gevuld met Tycho z’n favorieten. Big Thunder Mountain. Jungle Cruise, Pirates of the Caribbean, Haunted Mansion, Peter Pan etc.
Einde van de ochtend genieten we van de celebration parade. `speciaal` voor Tycho z´n verjaadag.



In de middag wordt het erg druk we genieten in het zonnetje van een Mickey ijsje (een must have voor Tycho als hij bij Disney is)

we pakken de Parade nog mee en gaan dan via Saratoga Springs (ons verblijf voor augustus) naar Down Town Disney, want Tycho wil voor de avond eten bij T Rex.





Tycho gaat voor de cheese burger en wij nemen spare ribs. Het toetje voor Tycho wordt gebracht onder luid gezang van een stuk of 4 obers en het kaarsje op zijn chocolade Mouse wordt aangestoken. Hij genoot er echt van.



Vandaag droog hij zijn verjaardags butten en wordt velen malen gefeliciteerd door cast members en mede vakantiegangers. Hij was helemaal in z’n SAS!
Na het eten wilden hij nog een Dino bij build a dina laten maken. Tja je bent jarig of niet.


We sluiten de avond af met Wishes!


Bij terugkomst op de kamer was er nog een telefonische felicitatie van mickey and the gang. (Tycho, en wij ook, waren wel een beetje teleurgesteld dat er vanuit Disney op de kamer verder geen aktie was ondernomen voor z'n verjaardag. (zelf had ik 2 jaar geleden een beanbag van donald en een kaart, en stilletjes had Tycho en wij ook trouwens daar wel op gehoopt, al was het maar een ballon) Ook hier kredietcrisis, waarschijnlijk.

1 opmerking:

famscheepensgoesorlando zei

ben je dan verwend of niet hihihi
leuk hoor