zaterdag 20 februari 2010

een groet vanuit Orlando ariport

Wachtend op de vlucht naar Orlando hangen wij wat rond.
De problemen bij Alamo zijn helaas nog niet opgelost. De credit card is ondertussen ook gedebiteerd voor het volle bedrag. Van Usa reisen tot op heden nog niets mogen vernemen op onze mail. Dat wordt dus maandag bellen. We blijven maar het vertrouwen houden dat alles goed komt.
We hebben een leuke vakantie gehad. Iets kouder dan verwacht maar dat mocht de pret niet drukken. Het was eens wat anders, over het park lopen met een fleece vest aan.
We hebben lekker van de zon genoten want die was volop aanwezig, en onze toeten zijn lekker verkleurd. Michel is zelfs al aan het vervellen op z'n (kale)bol!
De koffers waren weer mooi op gewicht. Opzich wel een uitdaging want bij de incheck op schiphol kwamen we erachter dan onze ticket (ondanks dat die betaald was in juni 2009) pas geprint was in jan. 2010 wat dus inhield dat we voor onze 4de tas, welke in de koffer zat, moesten betalen op de terug reis. Tenzij hij in de koffer kon blijven zitten.
Dat was dus 23 kilo minder inkopen of $45 betalen.
Gelukkig hebben we niet zo heel veel gekocht en konden we het redden met 3 koffers!
We gaan nu lekker een hamburger halen bij Wendy's en ons klaar maken voor de vlucht.
Tot snel met verslag en fotos's

Arianne

3 opmerkingen:

Patrice zei

Hé, leuk om nog even iets van jullie te lezen. Balen dat de Alamo kwestie nog niet is opgelost :-( Maar zo te lezen hebben jullie er jullie vakantie niet door laten verknallen.

Een goede vlucht terug !

Greetz,
Patrice (die al helemaal klaar zit voor jullie verslag)

famscheepensgoesorlando zei

heeey arianne
een goede vlucht naar huis en hopenlijk wordt het door usa reizen netjes opgelost....en wij vonden die kou ook niet echt heel erg...het is toch zo en ook wij hebben verkleurde toeten hihihihi...
tot ziens op het orlando forum
groetjes marij

Rick, Sunshine State zei

Wat vervelend dat het met die auto nog steeds niet is opgelost !!!
Ach dat zal wel goedkomen..

Ik heb je foto,s gezien wat een plezier knalt daar af. Dat is veel leuker ;-)

Rick