maandag 22 februari 2010

Dag 1 Zaterdag 13 februari

Met lichte sneeuwval rijden we rond 6 uur ’s morgens Bergen op Zoom uit. Op naar Schiphol. We maken gebruik van Smart parking.
Zonder enige vertraging rijden we naar Schiphol en rond 8.30 uur checken we in. Dankzij het thuis inchecken gaat ook dit weer snel. Op dit moment komen we wel tot de conclusie dat ons ticket wel betaald is in juni 2009 (dus onze gedachte was ook geprint, dus gratis reizen met 2 koffers per persoon)maar pas geprint in jan. 2010. We hadden 3 koffers bij ons en 1 grote tas in de koffer voor de terugweg. Dat zou dus betalen worden voor de 4de tas.
Bij de Douana is het een stuk drukker.
Om 10.30 uur worden we verwacht bij de gate (G5). Dus rond 10 uur wordt de traditionele hamburger door de heren naar binnen gewerkt en op naar de Gate. De Body scan doet het nog niet dus het wordt een full body search. Eerst de geëikte vragen en alles wordt met “nee” beantwoord dus we worden goed bevonden voor intering de plane.
Alles loopt op een strak schema en we kunnen optijd vertrekken. Helaas daar dacht de verkeerstoren anders over. Met een ½ uur vertraging verlaten we dan toch Schiphol.
We hebben een rustige vlucht met de jawel: Chicken or Pasta? Met windmee komen we een ½ uur voor geplande tijd aan.


Met ruim 2 uur voor douana en koffers halen moesten we uiteindelijk toch nog haasten om nog iets te eten.
Een van onze koffers was wederom over een andere luchthaven gekomen (Chicago).
Waarschijnlijk zou deze worden nageleverd op het hotel. Maar bij navraag in Orlando was hij toch door de douane gekomen in Chicago en op de vlucht naar Orlando gezet. Een ½ uur na onze vlucht zou onze koffer landen met de vlucht uit Chicago. Dus om de tijd te doden eerst maar de auto ophalen en dan zouden we gelijk weg kunnen. Tja dat dachten we dus.
Niets te vinden van onze reservering. Voornaam, achternaam met en zonder van, aan elkaar, los. Nergens te vinden. Dat was dus even slikken. Er werd een nieuwe reservering gemaakt of we even wilden tekenen voor $ 1.290,00 deze zou dan niet worden afgeschreven maar $ 1.00 en als alles rechtgetrokken was met het reserveringsnummer wat via Duitsland moest komen dan zou het goed zijn en zouden we zelfs nog de $ 1.00 terug krijgen. Tja wat doe je dan. Toch maar getekend en hopen dat alles goed gaat!
We kiezen een Dogde Grand Caravan met 7! zitplaatsen en rijden naar Caribbean Beach.

Het is ondertussen richting 21.30 uur gelopen en we zijn allen goed moe. Bij incheck niemand meer voor ons en we kunnen gelijk alles in ontvangst nemen en op naar de kamer.
Tycho vind hem helemaal super. Vooral het gordijn met het doodshoofd. En het bed alsof hij in de atraktie van Peter Pan vliegt.


1 opmerking:

Rick, Sunshine State zei

Hoop dat het zich oplost met Usa Reisen. Toch hebben jullie een heerlijke vakantie gehad zeg.

Welkom thuis ....