maandag 22 februari 2010

Dag 2: Zondag 14 februari

We zijn redelijk vroeg wakker 4.30 uur, maar rekken het tot 6.30 uur om er dan toch uit te gaan.
We rijden langs het winkeltje van het hotel om de eerste disneyprikkels op te snuifen en rijden vervolgens door naar Crackel Barrel. Goed voor Pancakes met fruittoppings.
Het is vanmorgen koud, 3 graden. En dan krijg je vreemde foto´s van een vakantie in de Sunshine State. En ja hij is echt!

Om 9.00 uur staan we klaar voor de rope drop bij het Animal Kingdom.

Als eerste wordt expeditie Everest bezocht. Als de mannen binnen zijn haal ik vast een fast pas voor later.
Onze dag wordt verder gepland met de Safari, Dinoland, warme Chocolade

en nogmaals Expedition Everest. Rond 12 00 uur hebben wij het gehad met de atrakties die we leuk vinden en verlaten het park.

Voor de lunch rijden we naar Down Town Disney, Planet Hollywood. Vanwegen Presidents Day discount besluiten we om de rest van de middag te vullen met shoppen bij de Outlet. We rijden naar Prime Outlet aan de international Drive. De kortingen vallen tegen en ook de inkopen. We kunnen niet echt veel leuks vinden. Eind stand de mannen schoenen en ik een vest van Tommy.
Voor de avond hebben we niet echt veel trek meer, we eten wat bij de foodcourt van ons Hotel.

1 opmerking:

famscheepensgoesorlando zei

heeey arianne
met die presidentssale bleken er de week van te voren allemaal bonnen zijn uitgegeven voor extra kortingen zo vertelde de tommy winkel aan ons...maar als we erom vroegen kregen we ook gewoon de kortingen....voor vele van ons was het de eerste en misschien de laatste keer amerika dus allemaal heel veel gekocht...maar jullie gaan in de zomer weer hihihihi dus inslaan hoeven jullie niet....

hopenlijk krijgen jullie dat met de auto opgelost zou toch wel een flinke domper zijn.
groetjes marij